Descargar Per fi Junts!: Parlem Sobre l Adopció en PDF de Marta Reinoso

Descargar Per fi Junts!: Parlem Sobre l Adopció en PDF de Marta Reinoso año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Per fi Junts!: Parlem Sobre l Adopció
 • Autor del libroMarta Reinoso
 • Fecha de publicación: 4/12/2018
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónPsicología y Pedagogía
 • ISBN: 9788498839623
 • Valoración del libro: 4.83 de un máximo de 5
 • Votos: 126
 • Autor(a) de la reseña: Naomí Esteban
 • Fecha: 9/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.45 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 140
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Aquest llibre està especialment adreçat a famílies adoptives o a persones que pensen en l'adopció com una opció per formar una família. També pot interessar a altres professionals que en el seu dia a dia tenen contacte amb infants i famílies. Les autores matisen la visió idíl·lica que la societat sovint ofereix de l'adopció, considerant aspectes com ara l'abandonament, la separació, el dol... dels quals no s'acostuma a parlar i fins i tot s'arriba a negar la seva presència. Per contra, es proposa promoure el pensament i la reflexió sobre què significa l'adopció amb tota la seva complexitat, no solament per a la persona adoptada sinó també per a la família adoptiva i el seu entorn.Parlar clarament dels orígens no sempre és fàcil. Aquest llibre pretén ser una guia de com aconseguir una comunicació realista, al mateix temps que sensible i honesta, sobre el tema. Moltes experiències de la vida quotidiana, així com del propi creixement de l'infant, provocaran un munt de preguntes. A aquests i altres aspectes fonamentals en l'adopció, les autores intenten donar-hi resposta. A més, al final del llibre també es pot trobar una llista de recursos interessants que ajuden a aprofundir en el tema.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - TXTz - TCR - DOC - PRC - TXT - PDB - EPUB - WORD. Compresión disponible RAR - ZIP - RPM
 • Servidores habilitados: Send U It - Torrent - MEGA - Dropbox - Mediafire - Google Drive
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial L ABADIA DE MONTSERRAT

Otros libros del género o colección Psicología y Pedagogía