Descargar Llegim? com fer Lectors Entusiastes en PDF de Joan Portell I Rifa

Descargar Llegim? com fer Lectors Entusiastes en PDF de Joan Portell I Rifa año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Llegim? com fer Lectors Entusiastes
 • Autor del libroJoan Portell I Rifa
 • Fecha de publicación: 4/8/2017
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónPsicología y Pedagogía
 • ISBN: 9788498839265
 • Valoración del libro: 4.98 de un máximo de 5
 • Votos: 36
 • Autor(a) de la reseña: Laura Barrios
 • Fecha: 25/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.65 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 158
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Aquest llibre no són les instruccions d'ús de com fer lectors voraços, ni el mètode infal·lible de com esdevenir un lector compulsiu. Tampoc no hi trobareu la paraula màgica per aconseguir que les biblioteques catalanes tinguin tots els llibres prestats, ni la poció que omplirà de llibres totes les biblioteques escolars. Joan Portell, en aquest llibre, ens ofereix la seva particular mirada sobre l'adquisició de l'hàbit lector, i ens proporciona les eines bàsiques i les estratègies necessàries per acostar els llibres als infants. Hi trobarem consells sobre com triar un bon llibre, informació sobre com col·laborar en la biblioteca escolar o com utilitzar la biblioteca pública, i una selecció de títols bàsics infantils i juvenils. Compta també amb un capítol sobre les dificultats lectores, com detectar-les i què fer-hi. Un llibre per a saber com endinsar-se en la màgia de les paraules escrites i quedar-ne encantats per sempre més, sense remei.Aquest llibre no són les instruccions d'ús de com fer lectors voraços, ni el mètode infal·lible de com esdevenir un lector compulsiu. Tampoc no hi trobareu la paraula màgica per aconseguir que les biblioteques catalanes tinguin tots els llibres prestats, ni la poció que omplirà de llibres totes les biblioteques escolars. Joan Portell, en aquest llibre, ens ofereix la s...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - EPUB - TXT - PDF - MOBI - WORD - DjVu. Compresión disponible LHA - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - MyUpload - 1fichier - Mediafire - Amazon Drive - Torrent - Zippyshare - MEGA - FileServe
Votar:

Otros libros del año 2017

Otros libros en el idioma Catalán