Descargar Com som? en PDF de Albert Caldero

Descargar Com som? en PDF de Albert Caldero año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Com som?
 • Autor del libroAlbert Caldero
 • Fecha de publicación: 21/8/2017
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónPsicología y Pedagogía
 • ISBN: 9788448943028
 • Valoración del libro: 4.16 de un máximo de 5
 • Votos: 104
 • Autor(a) de la reseña: Asunción Cervantes
 • Fecha: 29/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.21 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 256
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Per què hi ha persones amb qui m’entenc sense esforç, i persones que no entenc gens ni mica? Com és que hi ha gent que no fan mai el que espero que facin? Com és que hi ha gent que pretenen que faci coses que no puc, no sé o no vull fer? Què ho fa que hi hagi equips de treball que es complementen tan bé, i d’altres que van tan coixos? Els autors ens ofereixen el seu mètode ¬–resultat d’anys de tasca professional en moltes organitzacions–, per entendre com som i com són els altres i, així, poder millorar les nostres relacions interpersonals en tots els àmbits, tant amb els companys de feina com amb la nostra família, amics, coneguts i saludats.És un mètode basat en l’observació que és fàcil d’entendre, útil i pràctic; si obriu el llibre per la pàgina 241, el trobareu resumit en un sol full. Al mateix temps, és un mètode complex, perquè les persones som complexes. Però, llegint aquest llibre farcit d’exemples de personatges famosos, podrem aprendre el mètode de manera ben ràpida i agradable.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - SNB - EPUB - DOC - WORD - TXT. Compresión disponible Z - 7Z - TAR - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Torrent - Mediafire - Hostr - Dropbox - MEGA - Gett - Google Drive - ADrive
Votar:

Otros libros del año 2017

Otros libros del género o colección Psicología y Pedagogía

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial BARCANOVA