Descargar Poesia Contemporania, Tecnologies i Educacio en PDF de Gloria Bordons

Descargar Poesia Contemporania, Tecnologies i Educacio en PDF de Gloria Bordons año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Poesia Contemporania, Tecnologies i Educacio
 • Autor del libroGloria Bordons
 • Fecha de publicación: 7/8/2010
 • EditorialUNIV DE BARCELONA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónPsicología y Pedagogía
 • ISBN: 9788447534302
 • Valoración del libro: 4.71 de un máximo de 5
 • Votos: 44
 • Autor(a) de la reseña: Sergio Quintero
 • Fecha: 17/9/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.33 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 136
 • Incluye un resumen PDF de 10 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Quin paper juga la poesia en la formació de la persona, i més concretament la poesia contemporània i experimental? Quin corpus poètic contemporani podem oferir als lectors joves d?avui dia? Com pot contribuir la poesia contemporània a l?aprenentatge de la llengua en aules multilingües? Quin paper juguen les tecnologies de la informació en les formes de presentació d?un corpus poètic contemporani? Podem canviar les actituds de mestres i professors cap a la poesia?.La poesia té un potencial específic necessari en una societat com l?actual on massa sovint l?aspecte material preval per damunt de l?humà. Malgrat el bandejament a l?escola, múltiples experiències docents i l?expressió espontània dels adolescents ens demostren que és un gènere viu que encara pot emocionar les noves generacions i suscitar el diàleg interdisciplinari i multicultural. Des d?aquesta perspectiva, les reflexions de pedagogs, experts en didàctica de la literatura, teòrics de la literatura, creadors experimentals, activistes culturals, lingüistes, traductors, professors de secundària i poetes poden desvetllar inquietuds i respondre o plantejar preguntes al voltant de la poesia contemporània i l?educació..El resultat és un debat enriquidor i intens que va tenir lloc al seminari Poesia contemporània, tecnologies i educació, organitzat pel grup de...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PDF - TXT - EPUB - WORD. Compresión disponible ISO - RAR - ZIP - TGZ
 • Servidores habilitados: MEGA - Mediafire - JumpShare - 4Shared - Dropbox - JustBeamit - Google Drive - Torrent - Ivoox - DivShare
Votar:

Otros libros del género o colección Psicología y Pedagogía

Otros libros del año 2010