Descargar La Recuperacio de l Autoritat en PDF de Jose Antonio Marina

Descargar La Recuperacio de l Autoritat en PDF de Jose Antonio Marina año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Recuperacio de l Autoritat
 • Autor del libroJose Antonio Marina
 • Fecha de publicación: 15/2/2009
 • EditorialSELLO EDITORIAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónPsicología y Pedagogía
 • ISBN: 9788493738174
 • Valoración del libro: 4.05 de un máximo de 5
 • Votos: 196
 • Autor(a) de la reseña: Kimberly Exposito
 • Fecha: 30/9/2018
 • Valorado con una puntuación de 5 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 192
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una societat permissiva es fonamenta en la llibertat i els drets, mentre que la societat autoritària ho fa en l’autoritat i els deures. En les èpoques insegures —i la nostra ho és— s’enyora l’autoritat. Escoltem moltes veus alarmades, queixant-se de la falta de respecte que es viu a la família, a l’escola, o a la societat en general. L’autoritat dels pares, mestres i institucions sembla que s’ha esvaït. La cultura de la permissivitat comença a espantar-nos. Hi ha una nostàlgia de l’autoritat. Però, a quina autoritat es vol tornar? José Antonio Marina, atent a la realitat, analitza el concepte d’autoritat i desentranya el «sistema invisible» en què es recolza la cultura permissiva. D’altra banda, adverteix que reclamar el retorn a l’autoritat no té sentit sense resoldre prèviament el problema fonamental: Com corregir els excessos sense eliminar els triomfs? Com buidar la banyera sense que el nen s’escoli pel desguàs? L’autor, brillant i compromès, ens fa una proposta. Necessitem tornar a formular el concepte de llibertat, que ha provocat tot el problema. La llibertat no és una propietat innata, sinó apresa. No és espontaneïtat sinó deure. El deure, precisament, de buscar l’excel·lència. A partir d’aquesta idea, l’educació es converteix en una atractiva tasca de pares, mestres, professors i institucions. En suma, de tota la «tribu». Aquest llibre és, sobretot, una brúixola, una carta de navegació, ple d’exemples i propostes que ens permeten «fer millor» la ineludible tasca d’educar. Intentar-ho ja ens justifica.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - EPUB - DOC - WORD - LRF - PDF. Compresión disponible CHM - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - Amazon Drive - MEGA - Torrent - BitShare - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Psicología y Pedagogía

Otros libros del autor Jose Antonio Marina

Otros libros de la editorial SELLO EDITORIAL

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2009